Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Crims.cat

El món de la novel·la negra

Policies, d'Andreu Martín i Joan Miquel Capell

Crimcatians, bon dia;
En un pla editorial poden sorgir imprevistos, llibres que finalment no es publiquen, textos que arriben tard i s'ha de modificar la data de publicació i un llarg etcètera. En aquest cas, l'imprevist és en positiu, un nou llibre, Policies, de Joan Miquel Capell i Andreu Martín que havíem de publicar el 2022, finalment es publicarà aquest octubre, i com som gent de paraula i agraïda, aquest llibre es contemplarà com una novetat més del pla editorial que us vam comunicar, i per tant, us l'enviarem. Concretament, els que formeu part de La Cua de Palla i Manuel de Pedrolo el rebreu perquè teniu dret a totes les novetats encara que sigui un que no estava contemplat, com és el cas. La resta de subscriptors, si encara no havíeu escollit la novetat, podeu escollir aquest magnífic llibre que és Policies. 
Gràcies per la confiança.

 
Policies
Aquesta és una història de policies, protagonitzada pels Mossos d’Esquadra i ambientada en els convulsos temps de la Barcelona olímpica. La tràgica mort d’una jove de catorze anys, Melody Coughran, filla d’un famós pilot de cotxes a Califòrnia, és el punt de connexió entre els membres de la Brigada Antidroga de la Policia Autonòmica catalana i la bòfia nord-americana en una investigació per desmantellar una xarxa de falsificació de medicaments. Per tal de resoldre el cas, els agents catalans col·laboraran amb el Lou Díaz, un atípic i extravagant investigador nord-americà i vell conegut del cos de Mossos, acabat d’arribar a la ciutat comtal. Una trama sobre el narcotràfic i el crim organitzat, però també sobre les males praxis mèdiques, les falsificacions de documents o la captació i tràfic de menors, on la violència i les persecucions frenètiques estan a l’ordre del dia. Una novel·la en clau d’homenatge sobre els orígens i les competències del nostre cos policial, al més pur estil Ed McBain, amb una trama trepidant i una sèrie de personatges astuts i fèrtils quan es tracta de jugar amb els nervis dels lectors. 
 
Crims.cat
27 September 2021