Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Crims.cat

El món de la novel·la negra

Presentació

Hola! Som Crims.cat, una col·lecció de novel·la negra en català que des de fa 10 anys defensa i publica el que considerem el millor del gènere negre al nostre país, la nostra voluntat és la de seguir descobrint i donant a conèixer el que ja és una realitat, l’existència d’una gran collita d’autors i continguts en llengua catalana.

Amb aquestes aspiracions i amb motiu de la celebració dels 10 anys de la col·lecció, us convidem a formar part de Crims.cat. 
 
Voleu sumar-vos al nostre projecte? Voleu col·laborar i fer créixer la novel·la negra en català? Voleu rebre les nostres novetats editorials, llibres de fons, capítols en exclusiva, relats, i un munt de material de Crims.cat? 

I, sobretot, voleu llegir la millor novel·la negra en català?

A continuació us expliquem com.

Us oferim diferents nivells de subscripció, on, en funció del que desitgeu, tindreu accés a les nostres novetats editorials i als llibres de tota la col·lecció (per conèixer els diferents nivells, cliqueu a "SUBSCRIU-TE"), a més, en agraïment a la vostra confiança i aposta, rebreu en exclusiva continguts i material de Crims.cat.

Per nosaltres, les llibreries són una peça essencial de tot l’engranatge cultural, per això, han de formar part d’aquest projecte. Quan us subscrigueu podreu associar el vostre compte a la llibreria que vulgueu, d’aquesta manera, tots els llibres que rebeu quedaran registrats com una venda de la vostra llibreria associada i se’ls hi pagarà la part corresponent. 

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Puc escollir els llibres?
Sí, podràs escollir els llibres que vols rebre, tant les novetats com els llibres de fons. Sobre les novetats, us anunciarem amb antelació el pla editorial de Crims.cat. A més, a mesura que s'acostin les dates de publicació ampliarem la informació, d'aquesta manera us preguntarem si aquesta és la novetat que voleu, i si és el cas, us l'enviarem.
Amb els llibres de fons, us preguntarem si hi ha algun títol en especial que vulgueu, o si, al contrari, i en base als vostres gustos lectors, us deixeu recomanar per nosaltres.

Com sé quan rebré els llibres?
Us anirem anunciant el pla editorial perquè tingueu una perspectiva a llarg termini del que publicarem. També, a mesura que s'acostin les dates de publicació us avisarem, així podreu decidir si és el llibre que voleu.
Quan haguem fet els enviaments, també ho notificarem amb una publicació. Els enviaments normalment triguen entre 2 i 5 dies laborables, així podreu calcular la data aproximada en què rebreu els llibres a casa vostra o en què els podeu passar a recollir a la vostra llibreria, si heu triat aquesta opció.

On puc rebre els llibres?

Els podeu rebre a casa vostra (a tot l'estat espanyol) i/o a les llibreries que desitgeu.
 
Hi haurà alguna cosa especial per als subscriptors?
Sí, tindràs continguts exclusius: contes, entrevistes, articles i notícies del "món negre", també rebreu les portades i els primers capítols de les novetats que s'hagin de publicar. A més, els subscriptors rebran material (sorpresa) de Crims.cat.

Què passa si canvio de nivell de subscripció?
Si canvies de nivell de subscripció mantindràs l'antiguitat per rebre les recompenses del nou nivell. Sempre buscarem l'opció que t'afavoreixi més.

Com puc escollir la meva llibreria?
Només ens has d'enviar un correu amb la teva elecció i ens posarem en contacte amb la teva llibreria per associar-la a la teva subscripció. A Libelista.cat tens molt bones idees per començar, però si la teva llibreria no hi és, digue'ns-ho i els contactarem.

En què consisteixen els sopars? 
Amb l’opció de “La cua de palla” podreu assistir a dos sopars que farem amb escriptors que formen part de la col·lecció. En aquests sopars parlarem dels seus llibres, de com escriuen, i sobretot, del que ens apassiona, la novel·la negra.
Els sopars se celebraran els mesos de juny i novembre i s’avisarà als subscriptors amb un mes d’antelació.

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.